diumenge, 25 de maig del 2014

25 de maig: Multireferèndum a Igualada

Desenes de persones han acudit a les urnes durant tot el matí i migdia. A les 3 de la tarda, amb gairebé 200 vots recollits a Cal Font i més de 130 al Passeig, una patrulla dels Mossos d’Esquadra han procedir a fer efectiva la decisió de la Junta Electoral Provincial de clausurar les taules. Les opcions plantejades han estat: o el desmuntatge immediat de la taula per part dels organitzadors (cosa que permetia preservar urnes i vots), o el desallotjament per part dels Mossos, el requisament de tots els béns i la imputació d’un delicte de desobediència als responsables de la iniciativa.

Amb les taules desmuntades, l'organització ha decidit seguir les votacions dins el Casal Autogestionat "Espai pel Somnis". Una hora després, cap a les set, dues patrulles dels Mossos d'Esquadra han entrat a l'espai; els joves denunciaven que no tenien permís per accedir-hi. Els agents han identificat els voluntaris i han fet retirar definitivament la taula. Amb aquestes, al final de la jornada hi ha hagut més de 7 activistes identificats. 

Fins aquell moment, els resultats de la votació han estat els següents:
Total de vots: 357 vots i 2 vots nuls

Quin tipus d'agricultura voleu que hi hagi a Catalunya?
5,0% amb trangènics
91,6% sense trangènics
3,3% en blanc

Voleu que el Govern de la Generalitat de Catalunya deixi de pagar el
deute i els interessos que la ciutadania declari il·legítims?

95,5% sí
2,2% no
2,2% en blanc

Voleu que la ciutadania de Catalunya estableixi un control democràtic
directe sobre el sector energètic?

96,9% sí
1,4% no
1,6% en blanc

Voleu que el grup promotor d'una Iniciativa Legislativa Popular pugui
sotmetre la seva proposta a referèndum vinculant?
97,1% sí
2,5% no
0,2% en blanc


Notícia a l'Anoiadiari.cat: http://www.anoiadiari.cat/noticia/20633/la-junta-electoral-provincial-ha-aturat-les-votacions-a-l-espai-dels-somnis-abans-de-les-8
Notícia a l'InfoAnoia.cat: http://infoanoia.cat/not/7553/la-junta-electoral-central-ordena-retirar-totes-les-meses-del-multireferendum/

dissabte, 24 de maig del 2014

Demà, a votar al Multireferèndum!

A la taula i al llit, al primer crit #TothomATaula perquè aquí la taula de la democràcia encara està per parar i no poden prohibir-nos somiar

Ja hi ha donades d'alta més de 350 meses del #multireferèndum. Volem omplir de democràcia els carrers, entre totes és possible, t'hi sumes?

Dóna d'alta una taula pel 25 de Maig:http://www.multireferendum.cat/participa/mapa-de-taules/

Dóna d'alta una taula de vot anticipat:http://www.multireferendum.cat/participa/dona-dalta-una-mesa-anticipada/




divendres, 23 de maig del 2014

Amb la Unió Europea, no tenim futur!

Amb la Unió Europea no tenim futur. Xerrada amb Josep Manel Busqueta, economista i membre del Seminari d'Economia Crítica TAIFA i autor del llibre "L'hora dels voltors". Divendres 23 a les 19h a l'Espai pels somnis d'Igualada.


dijous, 22 de maig del 2014

Des de SEPC Igualada, solidaritat amb Jaume Sastre!

Jaume Sastre ets exemple i dignitat!
Des d'Igualada el nostre màxim suport!

LA TEVA LLUITA ÉS LA NOSTRA LLUITA!

Podeu enviar els vostres m@ils de suport a suportvagadefam@gmail.com


dimecres, 21 de maig del 2014

Multireferèndum perquè la democràcia la fem nosaltres!

Davant una democràcia buida, construïm poder popular. Perquè la democràcia, la fem nosaltres, exercint el nostre dret a decidir sobre els temes que ens importen. 

Per això, el 25 de maig, el dia de les eleccions europees, omplim de democràcia els carrers, fem democràcia entre totes.

Com? #ParaUnaTaula, tens fins dissabte 16 de maig. 
http://www.multireferendum.cat/2014/0...


Més info: https://www.youtube.com/watch?v=XD-qDCy1Nlo

dimarts, 20 de maig del 2014

La jutgessa dicta que no hi ha cap fet constitutiu de delicte

El passat 5 de març la jutgessa va acordar el sobreseïment lliure de les actuacions als considerar que no hi havia cap fet constitutiu de delicte per part del jovent de l’Espai pels Somnis. L’acusació particular (el Bisbat de Vic) va interposar recurs de reforma contra l’Auto dictat pel jutjat que alhora aquest va ser impugnat per la defensa. El 10 d’abril el jutjat va resoldre el recurs presentat per la part actora desestimant-lo per complet al no presentar noves circumstàncies que no haguessin sigut tingudes en compte en l’auto recorregut. Notificada aquesta resolució s'ha arxivat definitivament les actuacions penals. Tanmateix, aquesta és només una petita victòria, ja que la porta a un possible desallotjament no queda tancada definitivament.

Davant d'aquesta resolució judicial, des de l'Espai pels Somnis- Casal Autogestionat d'Igualada volem agraïr a totes aquelles persones, entitats i col·lectius que ens van donar suport davant de l'amenaça de desallotjament. Els seus suports, gestos, firmes i ànims van aconseguir aturar el desallotjament del Casal. Així doncs, els volem retornar la seva solidaritat amb aquesta petita victòria.

També volem reiterar la voluntat d'obrir el Casal a tota la ciutat. El Casal d'Igualada, que en gran part fou pagat amb aportacions populars, va ser, és i serà un espai pel teixit associatiu i per dinamitzar Igualada. És per això que animem a totes les entitats que necessitin espais i a totes aquelles persones amb inquietuds a utilitzar el Casal. Per què el Casal és de totes!
Seguirem teixint xarxes de suport mutu, d'autogestió i cooperativisme per què, a l'Anoia i arreu, un altre món és possible!

dimarts, 13 de maig del 2014

Festa per l'arxivament del cas!

Aquest divendres fem festa per celebrar que ens van arxivar el cas, amb els grans Sonidero Viral (salsa/cumbia-electro-moombathon) i per celebrar la primavera! Us hi esperem a totes! Primavera total mix VOL I


dilluns, 12 de maig del 2014